Csehország Tornádó / Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Csehország Tornádó / Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Eddig 0 alkalommal nézték meg. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Tihany - Időkép Képtár
Tihany - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Hodonín településén fákat tépázott meg. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Tornádó csapott le Csehország és Szlovákia határán - fotók
Tornádó csapott le Csehország és Szlovákia határán - fotók from cdn.nwmgroups.hu
3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Eddig 0 alkalommal nézték meg.

A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat.

Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Hodonín településén fákat tépázott meg. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer.

Hatalmas vihar tart felénk!!! Óriási TORNÁDÓ pusztított ...
Hatalmas vihar tart felénk!!! Óriási TORNÁDÓ pusztított ... from 1.bp.blogspot.com
Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Hodonín településén fákat tépázott meg.

Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig.

2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Hodonín településén fákat tépázott meg. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Post a Comment

0 Comments

close